Kookstudio Oosterhout
samen koken....samen eten 

WELKOM BIJ KOOKSTUDIO OOSTERHOUTOnze gemoedelijke kookstudio ​en nostalgische eeterij is volledig ingericht en is geschikt voor maximaal 10 personen. Alle apparatuur en keukenspullen kunnen gebruikt worden, uw kookavonturen zijn zonder begeleiding van ons, u dient zelf alles te organiseren en te regelen, in principe stellen wij alleen de ruimtes (kookstudio en eeterij) ter beschikking. Natuurlijk krijgt u van ons wel alle vrijheid en uitleg om de keuken en de apparatuur zo goed mogelijk te kunnen gebruiken.

U huurt de kookstudio in overleg naar gelang uw doelstelling en werkzaamheden.Onze kookstudio huren? Dat kan! De mogelijkheden? Dat zijn er veel. Zo kunt u de kookstudio natuurlijk huren voor eigen productiewerk en kookdoeleinden, maar u kunt er ook terecht met uw hobby kookclub
, patisserie hobbyclub, of het geven van workshops.
De keuken kan gebruikt worden in overleg. Samen koken en eten in onze gezellig nostalgische eeterij.

Heeft u nog vragen of zelf ideeën of wilt u  vrijwillig eens een kijkje bij ons willen nemen, neem gerust contact met ons op via het contact formulier en wij nemen contact met u op.Zomaar een paar ideeën waar onze ruimte geschikt voor is:

Productie werk
Cursus geven
Workshops geven
Kookclubs
Patisserie hobbyclub
Borrel en Hapjes avontuur
Koud en warm buffet maken
Zelf heerlijke barbecue samenstellen en maken
Vegetarisch koken
High-tea organiseren
 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info